Start
Om oss
Våra hundar
I minnet
Planerade kullar
Nyheter
Film
Länkar
Till salu
Fotoalbum
Gästbok

Jag heter Maria och bor i Åsele med min familj bestående av min sambo Sven-Erik och fyra barn födda -95, -97, -02 och -06.
Mitt stora intresse sen jag var liten är djur av olika slag, har genom åren haft hästar, katter, kaniner, ormar, illrar, hamstrar, gerbiler, undulater mm. Men det är hundarna som alltid varit nummer ett för mig.  Våra grannars hundar var välrastade när jag var barn/tonåring, jag fick nämligen ingen egen hund tyvärr.
Jag köpte min första egna hund(hovawart) 1986 och jag har även haft bearded collie under många år. Men nu är det weimaraner långhår, papillon och även en fransk bulldogg som finns i familjen. Vi har i dagsläget långhåriga weimaranerna Thekla och Stella, samt papillonerna Tjejja och Gila, Vinna och bulldoggen Humla.

Förut tränade och tävlade jag i agility och lydnad men nu är det mest fågeljakt, släpspår, apportering på land och i vatten och lydnad som jag aktiverar hundarna med. Jag tycker också om att ställa ut, jag har inga problem med fritiden om man säger så..

        
        Jag och J Wayfarer's Dame Ma'Dawill "Stella" i september 2009. Fotograf: AnnaCarin Vikman
       

 
2020 © Ma Dawills kennel
Skapa din egen komplett hemsida, webbshop, studiosida, sms-betalning m.m hos
Extrasida.se - www.extrasida.se